Educatie

Wat is energie eigenlijk? Hoe komt stroom tot stand? En hoe kun je energie besparen? Wij bieden divers lesmateriaal aan om kinderen en (jong) volwassenen kennis te laten maken met onze boeiende wereld van energie. Zo maken we steeds meer mensen enthousiast voor energiebesparing en voor het werk in de energietechniek.

lees meer

HSE

Veilig werken is één van de topprioriteiten binnen Enexis Groep. Veiligheid staat voorop in alles wat we doen. Dat zijn we niet alleen verplicht aan onszelf, maar ook aan onze collega’s en onze klanten. Daarom zetten wij zwaar in op het verhogen van die veiligheid. Dat betekent alert blijven op ons veiligheidsbewustzijn en elkaar aanspreken op onveilig gedrag.

lees meer

Sociaal fonds

Het Sociaal Fonds Enexis Groep is een noodfonds van en voor (oud) medewerkers van bedrijven binnen Enexis Groep. Het fonds heeft als doel hulp te bieden aan leden die in een situatie zijn beland waar financiële steun nodig is en waar bestaande regelingen niet of onvoldoende in voorzien. Sinds 2010 is het Sociaal Fonds een zelfstandige stichting.​

lees meer

LAB038

LAB038 is dé ontmoetings- en werkplek voor innovatieve, startende ondernemers die zich bezig houden met de ontwikkeling van producten en technieken die helpen de energietransitie te versnellen. Professionals, studenten, docenten en bedrijven kunnen van deze inspirerende plek gebruikmaken en elkaar ontmoeten.

lees meer

Onze locaties

Een overzicht van onze locaties en de bijbehorende bezoekersinformatie op een rijtje.

lees meer