Contact met Enexis Groep

Contact met Enexis Groep
Hoofdkantoor_Den_Bosch_2.jpg

Hoofdkantoor

Het hoofdkantoor is een duurzaam gebouw met energielabel A+. De Croon ligt op loopafstand van het Centraal Station van ’s-Hertogenbosch. Hierdoor is Enexis Groep uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer. Maar ook per auto is de locatie goed bereikbaar en is er voldoende parkeergelegenheid in parkeergarage het Paleiskwartier.

Enexis Holding N.V.

Magistratenlaan 116, 5223 MB ‘s-Hertogenbosch
Postbus 856, 5201 AW ‘s-Hertogenbosch
kvk-nummer: 17238877
BTW-nummer: NL8202.81.517.B.01

Contact.jpg

Voor klanten

Bent u klant bij een van de bedrijven van Enexis Groep en heeft u een vraag? Via onderstaande links vindt u de gegevens om rechtstreeks contact met ons op te nemen.

grondwerkzaamheden.jpg

Storingen

Heeft u geen gas of elektriciteit? Kijk of uw storing bij Enexis Netbeheer bekend is of meld uw storing via het nationaal storingsnummer: 0800-9009.

Heeft u andere vragen voor uw netbeheerder over bijvoorbeeld uw aansluiting of slimme meter? Neem dan contact op met de klantenservice medewerkers van Enexis Netbeheer. 

Woordvoering

Onze woordvoerders van Enexis Groep handelen persvragen af namens Enexis Groep en de aan haar gelieerde bedrijven (Enexis Netbeheer en Enpuls). Voor klantvragen kunt u terecht bij de daarvoor opgestelde afdelingen.