Contact

Contact
Hoofdkantoor_Den_Bosch_2.jpg

Hoofdkantoor

Het hoofdkantoor is een duurzaam gebouw met energielabel A+. De Croon ligt op loopafstand van het Centraal Station van ’s-Hertogenbosch. Hierdoor is Enexis Groep uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer. Maar ook per auto is de locatie goed bereikbaar en is er voldoende parkeergelegenheid in parkeergarage het Paleiskwartier.

Adresgegevens

Magistratenlaan 116
5223 MB ‘s-Hertogenbosch

Postadres
Postbus 856
5201 AW ‘s-Hertogenbosch

BRK_Zwolle.jpg

Bovenregionaal kantoor Zwolle

De vestiging in Zwolle is een bovenregionaal kantoor. Het kantoor is volledig energieneutraal. Dit is te danken aan onder meer de gevelconstructie, klimaatregeling via een groene long, warmtepompen en zonnepanelen.

Adresgegevens

Marsweg 5a
8013 PD Zwolle

Postadres
Postbus 856
5201 AW ‘s-Hertogenbosch

BRK_Weert.jpg

Bovenregionaal kantoor Weert

De Enexis-vestiging in Weert is een bovenregionaal kantoor. Hier zijn de afdelingen INFRA, Fudura, Human Resources (salaris- en personeelsadministratie), Inkoop en ICT gevestigd.

Adresgegevens

Schatbeurderlaan 2
6002 ED Weert

Postadres
Postbus 856
5201 AW ‘s-Hertogenbosch

In het kader van duurzaamheid geven wij graag het goede voorbeeld. Zo hebben meerdere kantoren officieel het BREEAM-NL Excellent certificaat ontvangen. Hier leest u er alles over.

Een overzicht van al onze vestigingen vindt u op werkenbijenexis.nl.

Contact.jpg

Onze bedrijven

Bent u klant bij een van de bedrijven van Enexis Groep en heeft u een vraag? Via onderstaande links vindt u de gegevens om rechtstreeks contact met ons op te nemen.

Woordvoering

Investor Relations