Pers & Nieuws

Pers & Nieuws

Nieuws

 • 22 mrt
  2019

  Enexis Netbeheer vervangt preventief deel Itron gasmeters

  UPDATE MAART 2019 Status vervangen Itron gasmetersMedio maart was ruim 99% van de bi...
  Label for icon
 • 14 mrt
  2019

  Beperkte capaciteit voor nieuwe initiatieven voor duurzame opwek op meerdere locaties in het voorzieningsgebied van Enexis Netbeheer

  Nieuwe initiatieven voor duurzame opwek (met name zonneparken) vragen om zoveel aan...
  Label for icon

Events

 • 21 feb
  2019

  Publicatie jaarverslag 2018

  Op 21 februari 2019 publiceert Enexis Holding N.V. haar jaarverslag over 2018.
  Label for icon
 • 10 dec
  2018

  Energiepodium Debat - Klimaatakkoord

  "Hoe komt het Klimaatakkoord straks achter de voordeur?" Dat is de vraag die centraal...
  Label for icon

Podcasts

Nederland wordt grondig verbouwd. Met het oog op de toekomst moeten 7,7 miljoen woningen ingrijpend verduurzaamd worden. Het doel? De uitstoot van CO2 tegen 2030 met 49% reduceren ten op zichtte van 1990.

Een immense onderneming die ons land blijvend zal transformeren. Maar wat betekent de weg naar 2030 concreet? Wat moet er gebeuren om een duurzamer Nederland te creëren. Wie gaat hier de leiding aan geven? En welke uitdagingen en problemen liggen er?

Dit en meer onderzoekt Floortje Smit voor Enexis Groep in 'Energie in 2030'. Een podcast van 20 minuten en 30 seconden die onze reis van grijs naar groen overziet.

Perswoordvoering

Onze woordvoerders van Enexis Groep handelen persvragen af namens Enexis Groep en de aan haar gelieerde bedrijven. Voor klantvragen kunt u terecht bij de daarvoor opgestelde afdelingen.

IMG_0219.jpg

Mediabank

Bent u op zoek naar afbeeldingen van medewerkers, materiaal of projecten van Enexis Groep? In de beeldbank staan een aantal beelden openbaar beschikbaar. Daar kunt u onze beelden zelf downloaden en gebruiken bij uw publicatie.