HSE: veiligheid voorop

HSE: veiligheid voorop

Veilig werken is één van de topprioriteiten binnen Enexis Groep. Veiligheid staat voorop in alles wat we doen. Dat zijn we niet alleen verplicht aan onszelf, maar ook aan onze collega’s en onze klanten. Daarom zetten wij zwaar in op het verhogen van die veiligheid. Dat betekent alert blijven op ons veiligheidsbewustzijn en elkaar aanspreken op onveilig gedrag.

Dit vraagt inzet van ons om bewustwording te creëren. Maar ook inzet van u als onze aannemers en onderaannemers, om incidenten en ongevallen met ons te delen. Onze hulpmiddelen helpen daar bij.

monteur_gas_HSE.jpg

Het Veiligheidskompas

Door alle gemelde onveilige handelingen, situaties, fouten en bijna-incidenten met elkaar te delen leren we van elkaar en kunnen we echte incidenten en ongevallen voorkomen. Ons Veiligheidscompas helpt u om snel en eenvoudig alle incidenten en ongevallen op elk gewenst moment te kunnen melden.

Uw gewerkte uren kunt u ook via het Veiligheidskompas indienen. Dit kan elke maand t/m de 7e dag van de eerstvolgende maand.

handleiding

Voorschriften & procedures

De afspraken tussen onze aannemers en Enexis Netbeheer (onderdeel van Enexis Groep) zijn vastgelegd in contracten. Contracten en alle verdere documenten die voor u als aannemer van belang zijn zijn beschikbaar op ons extranet.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen. Dan kunt u contact opnemen met onze afdeling HSE.