Klant van Enexis Netbeheer over klanttevredenheid

"Moderne architectuur, duurzame materialen en een gezond leefklimaat. Dát is wat wij met ons ‘oerhuis’ willen uitstralen. In 2014 was ik voor het eerst op deze plek middenin een Natura 2000-gebied, op grond van Brabants Landschap in Leende. Er stond een vervallen boerderij en ik kreeg de kans om hier mijn eigen huis te bouwen. Uniek voor mij als architect.

.icon--quote

Jammer dat we dit niet wisten en opnieuw kosten moesten maken

Raoul Vleugels, Eigenaar Architectenbureau Werkstatt en klan Enexis Netbeheer
Raoul-Vleugels-klanttevredenheid.jpg

Op grote schaal moeten woningen in de komende jaren geïsoleerd worden. Meestal wordt dan gekozen voor een luchtdicht isolatiesysteem op basis van kunststoffen. Ik wil laten zien dat isoleren ook kan met natuurlijke materialen, zoals gerecycled papier of schapenwol. Bovendien vind ik het belangrijk om duurzaam bouwen uit de hippiesfeer te trekken. Moderne architectuur en een gezonde woonomgeving gaan hand in hand.

Dit huis is all-electric. De tijd van gas is voorbij. We hebben daarom elektrische verwarming in de muren, een kleine warmtepomp en we koken elektrisch. En op onze nieuw te bouwen schuur komt een zonnedak. Helaas bleek onze elektriciteitsaansluiting hiervoor achteraf te klein. Jammer dat we dit niet vooraf wisten en opnieuw kosten moesten maken. Enexis Netbeheer stuurde een aannemer om de aansluiting te vervangen. Met heldere informatie over all-electric wonen of een checklist kan Enexis Netbeheer klanten hierop beter voorbereiden in de toekomst."