Medewerker van Enexis Groep over impact eigen bedrijfsvoering

"Via Weener XL ben ik hier in 2017 komen werken. Ik had al een tijd geen baan en miste de motivatie om weer aan de slag te gaan. Maar toen ze mij vroegen om hier te solliciteren heb ik het gedaan. Bij LAB.073 kan ik nieuwe werkervaring opdoen, onder begeleiding van een facilitair coördinator en een jobcoach.

.icon--quote

Dat ik nu weer werk heb, is heel belangrijk voor me

Kimberly van den Bergh, Medewerker met een afstand tot de arbeidsmarkt
Kimberly_van_den_Bergh_impact-eigen-bedrijfsvoering.jpg

Ik verzorg nu de lunch voor de mensen die werken in LAB.073, een locatie van Enexis Groep. Ik zet alle broodjes, beleg en drankjes klaar op de bar en ruim na de lunch alles weer op. Het leukste van mijn werk vind ik dat elke dag anders is. En ik kom met veel mensen in aanraking.

Dat ik nu weer werk heb, is heel belangrijk voor me. Ik wil graag bezig zijn en iets doen voor mijn geld. Het mooie is dat ze hier de tijd voor mij nemen en me motiveren als ik even niet zo lekker in mijn vel zit. Als ik ziek ben, word ik gebeld met de vraag hoe het gaat en wanneer ik weer kom werken. Dat is voor mij heel prettig. En ook medewerkers van het LAB vragen dan: ‘Waar is Kimberley?’. Ik hoor er gewoon helemaal bij."