Onze prioriteiten in 2019

Onze prioriteiten in 2019
veilig_werken.jpg

Veilig werken

Veilig werken is meer dan een prioriteit. Het komt van binnenuit en is onze belangrijkste waarde. We willen dat iedereen elke dag weer veilig en gezond thuiskomt. Daarom is elk ongeval er voor ons één teveel. We tonen leiderschap en stimuleren elkaar om veilige keuzes te maken. Veiligheid staat altijd voorop. Dus ook als het werk uitloopt en/of duurder wordt. We doen hieraan geen concessies.

klantgedreven_werk.jpg

Klantgedreven werk

De economie groeit en er wordt volop geïnvesteerd in verduurzaming van woningen, gebouwen en kantoren en de verduurzaming van de elektriciteitsproductie. We merken dat hierdoor de verzoeken van klanten toenemen. Het realiseren van het klantgedreven werk geven we voorrang op onderhoud en vervanging, mits onze netwerken en ons werk veilig blijven. Zo werken we aan de energievoorziening van vandaag en morgen.

verbeterprojecten_voor_klant.jpg

Verbeterprojecten voor de klant

De toename in ons werkpakket en de schaarste aan beschik bare resources vragen om meer focus in ons verbeterportfolio. We moeten het werk voor onze klanten efficiënter doen of slimmer, zodat zij zich goed geholpen voelen. We geven prioriteit aan verbeterprojecten die zichtbaar resultaat opleveren voor onze klanten. Dit vergroot onze maatschappelijke toegevoegde waarde.

Energietransitie-versnellen.jpg

Energietransitie versnellen

We willen stappen zetten in het faciliteren én versnellen van de energietransitie. Daarbij is draagvlak essentieel. Onze initiatieven zijn gericht op het uitvoeren en ontwikkelen van haalbare en betaalbare oplossingen. Een voorbeeld: we helpen gemeenten om plannen te maken voor oplossingen die snel resultaat opleveren tegen zo laag mogelijke kosten.