WeDo 2030 Festival

08 november 2017

Op woensdag 8 november gaat Enexis Groep samen met 3.000 deelnemers uit meer dan 80 verschillende landen, de kracht van het collectief gebruiken om de volgende vraag te beantwoorden: hoe ziet een betaalbare en duurzame energievoorziening in de toekomst eruit?

Samen met een visuele vormgever gaan we de dromen van de deelnemers vastleggen en de vertaalslag proberen te maken naar tastbare stappen. Welke vragen hebben we vandaag om die droom te realiseren en hoe kunnen we die beantwoorden. Wie kan helpen en op welke wijze? En hoe gaan we vandaag starten?

In de middag zal er onder andere een droom worden uitgewerkt in samenwerking met de uitgenodigde professor Bonnet van de Universiteit van Leiden. Hij en zijn team werken aan een kunstmatig blad dat zonlicht direct omzet tot waterstof.

Naast onze co-creatie workshop zullen topsprekers als voormalig secretaris generaal van de Verenigde Naties Kofie Annan, uitvinder Daan Roosengaarde en duurzaamheids- architect Thomas Rau de deelnemers inspireren en prikkelen om leiderschap te tonen in het invullen van de 17 mondiale ontwikkelingsdoelen (SDG’s) van de Verenigde Naties.

Wat: WeDo 2030 Festival
Waar: ijVENUES Amsterdam
Wanneer: woensdag 8 november
Meer informatie & tickets: wedo2030.com

Enexis Groep is de gehele dag vertegenwoordigd op de SDG (Sustainable Development Goal) Experience en de commitment lunch.