Energy Hack NL

Energy Hack NL

25 mei 2018

Hoe zorgen we ervoor dat Nederland 100% overgaat op duurzame energie? Out-of-the-box oplossingen, data en technologieën zijn daarbij essentieel. Heb jij de skills of ideeën om samen met een team zo'n oplossing in 48 uur uit te werken? Meld je nu gratis aan.

Tijdens de Energy Hack NL geven Enpuls en Enexis Netbeheer in samenwerking met TU Eindhoven, Microsoft en UtrechtInc, 80 hackers en innovators (waaronder ook hun medewerkers!) een unieke testomgeving. We stellen relevante datasets en API's beschikbaar, gekoppeld aan de stad Eindhoven en het thema Smart Energy. We dagen je uit concepten te ontwikkelen met inzet van bijvoorbeeld data science, internet of things, en blockchain.

Je kunt rekenen op steun van experts, een volledig verzorgd weekend en de onmiskenbare hackathon-sfeer. Initiatiefnemers Enpuls en Enexis Netbeheer belonen de beste teams met prijzen van in totaal €7000!

Challenges

Zie jij binnen de drie opgestelde challenges kansen om innovatieve concepten te ontwikkelen? Aan de slag gaan met een eigen of gecombineerde uitdaging mag ook. Ga in ieder geval voor een vernieuwende oplossing binnen Smart Energy. Bekijk dit inspirerende overzicht van al bestaande concepten.

  • Challenge 1: Flexibele Energie
  • Challenge 2: Duurzame Gebiedsontwikkeling
  • Challenge 3: Duurzame Mobiliteit

Meer informatie

Energy Hack NL vindt plaats in het weekend van 25 mei in 's-Hertogenbosch. Kijk voor meer informatie op energyhack.nl